Structura de putere

În comparație cu creșterea antrenamentului muscular, antrenamentul de forță utilizează o gamă de viteză redusă și greutate maximă. Această etapă de formare este de a menține dieta corectă și învățare, voință și auto-motivație și, de asemenea, împingeți-vă la limitele dumneavoastră. Creșterea puterii conduce la repetarea scăzută și volumul mare de muncă, precum și la eforturile serioase de a răspândi instruirea. Dorinta de a merge la limita pentru a atinge obiectivul, ofera atletilor noi probleme constante. Este deosebit de important să se dea organismului suficiente elemente nutritive pe care le poate recupera bine în timpul fazei de regenerare. Numai în acest fel vă puteți construi puterea în mod eficient.

   Suplimentele dietetice, cum ar fi creatina, asigură că eficiența fizică crește odată cu creșterea vitezei, în contextul efortului fizic intens pe termen scurt și al utilizării zilnice.

Comentarii

Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru