HELLFIRE DRINK (500 ml)

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18393
30MDL
Disponibil

Treziti focul iadului în tine!

Detalii

Atinge obiectivul de formare diabolic și lăsați căldura în corpul tău flare! Cu puternica formula de cofeina, extract de guarana, taurină și niacin Fatburn băutura Hellfire® de IronMaxx® conține ingrediente foarte funcționale. Pentru succese maxime dieta de băutură delicioasă a fost optimizat în continuare cu insider L-carnitină și colină, care contribuie la metabolismul normal lipidelor. Mai ales în faza de dieta sau definiție, utilizarea Hellfire® pentru femei și bărbați, precum și sportivi și non-sportivi este.

Iadul BUN!

O parte nu nesemnificativă a populației, fie forta, rezistenta sau atlet vrea mingii un corp suplu, tonifiat și sănătos. Cu toate acestea, un corp sanatos nu este doar masa musculara, dar, de asemenea, un procent scăzut de grăsime corporală. Pentru a reduce în mod eficient de grăsime, ar trebui să reducă și să crească activitatea fizică, caloriile din dieta ta. Mai ales în fața unei astfel de unități se recomandă a se bucura de Hellfire® grăsime arzător băutură de la IronMaxx®!

PERFECT PENTRU GO!

Sticla 500ml la îndemână, cu capac de sport poate fi lua cu tine delicios Hellfire® arzător de grăsime și este partenerul perfect în timpul antrenamentului și pe drum.

Niacin PURTAREA inclus în pachetul

- la un metabolism normal de energie la

- într-o funcție normală a sistemului nervos

- pentru funcția mentală normală

- mentine pielea normală

- pentru a reduce oboseala si oboseala

Hellfire® grăsime arzător băutură 500ml

14 kcal

Energie 0.0 g

Grăsime 2,6 g

Carbohidrati 2,6 g

din care zaharuri 0.0g

Albumen 0,07 g

sare

Nutritiv pentru 100 ml Hellfire® arzător de grăsime băutură

L-carnitină 300,0 mg

Taurină 300,0 mg

Extract de guarana 100,0 mg

Colină 86,0 mg

Cafeina 32,0 mg

Niacin 2,4 mg

Ingrediente: produse din zer (pasteurizat) (51%), apă minerală naturală, apa, acidifiant (Citronensäue), taurină, L-carnitină, concentrat de colorare din morcov, guarana, colină *, aromă, îndulcitor (ciclamat de sodiu, acesulfam K, zaharină de sodiu), cafeină , conservanți (E202 și E211), niacina. * Colină contribuie la metabolismul normal lipidelor.

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru

Иногда мы отправляем дайджест с самыми популярными статьями, акциями и обновлениями.